Поставка спорядження від вітчизняного бренду SnowOwl | воєнторг Мілітарист

Поставка спорядження від вітчизняного бренду SnowOwl     Фахівці вітчизняної компанії SnowOwl уважно і внимательно і ретельно аналізують зразки єкіпірування, що стояли або зарах стоять на озброєнні різних країн світу. Розбираються в конструктрських ідеях і практиній користі тих або інших рішень. Свою продукцію співробітники SnowOwl перевіряют на практиці, щоб ті люди, котрі за службовим обов'язком буть експлуатувати їх продукцію використовували тільки зручне і надійне спеорядження.
 Концепції виробів вітчизняного бренду допомагають розробляти ті люди, котрі з влясного досвіду знають про всі складнощі і небезпеки війсбкової служб, як на территорії нашої країни, так і за її межами.
 При розробці виробів компанії інженери компанії SnowOwl розуміють, що від якості їх виробів може залежати не тільки комфорт бійця, але і його життя . Тому, вони ретельно вибирають матеріали, фурнітуру і комплектуючі ждля виробів. Проводять випробування зразків, як на етапі закупівлі елементів, так і при дослідній єксплуатації. 

З асортиментом бренду, Ви можете ознайомитися в розділі SnowOwl
     

ПІДСУМОК ДЛЯ C.A.T. A-TACS FG


СУМКА СУХАРНА MC


ПІДСУМОК ДЛЯ СМАРТФОНА MC




Назад до списку новин

Вгору