Поставка від бренду Blade Brothers Knives | воєнторг Мілітарист

Поставка від бренду Blade Brothers Knives Blade Brothers Knives – український бренд ножів. Бренд заснований спортсменами клубу спортивного ножевого бою Blade Brothers – одного з сильнійих в Україні. Ножі ручної роботи від Blade Brothers Knives спроектовані майстрами, які являються багаторазовими призерами і перможцями змагань по спортивному ножевому бою, інструкторами підрозділів спеціального призначення Зброєних Сил України и МВС. Грунтуючись на досвіді реальних бойових дій і вуличних конфліктів, розробляємо надійні і практичні ножі і робимо їх вручну. Ми б'ємося на ножах і знаємо, яким має бути хороший, авторський ніж ручної роботи. 

Переваги ножів ручної роботи 

Клинки від Blade Brothers Knives мають ряд важливих переваг в порівнянні з фабричними штампованими виробами: 

якісна сталь 65Г або К110 (premium-моделі); 
точно витримана технологія закалювання до 55 або 60 (premium) HRC; 
якісно вироблені клинки, правильне загострення; 
захист від корозії; 
рукоятки зручні і не сковзають; 
практичні піхви; 
Для авторських ножів ручної роботи ми використовуємо сталь, котра повністю відповідає заявленим, технічним параметрам. При закалці перевіряємо жорсткість і властивості металу. Сталь 65Г покриваємо спеціальним полімерним напиленням для захисту від окислення. 

Клинки продаємо ідеально загостренним, через це вам не доведеться шукати майстра, щоб вивів ріжучу кромку. Наші ножі готові до використання відразу після распаковки. 

Вайжливіша особливість ножів ручної роботи – контроль якості на всіх этапах виробництва. Це неможливо реалізуваті на фабриці. Там конвейер, і при массовому виготовленні поява скритих дефектів неминуче. Коли з металом працює майстер, якість віробів завжди буде вище. 

Деякі "дезайнерські" брендові клинкиНекоторые «дизайнерские» брендовые клинки, при сучасному, агрессивному зовнішньому вигляді, на практиці виявляються не дуже зручними. Це через те, що краса не завжди відповідає практичності. В свою чергу, авторскі ножі, розроблені майстрами ножевого бою, створені для людей і пройшли серйозну практичну перевірку. 

Ножі ручної роботи від Blade Brothers Knives – це якісні і гарні речі, зроблені з душею. Кожний з них неповторний, має свій характер і розрахований на певний смак та манеру фехтування.




BLADE BROTHERS НІЖ ВЕНДЕТТА

BLADE BROTHERS НІЖ ЯМАТО

BLADE BROTHERS НІЖ ЖНЕЦЬ


Назад до списку новин

Вгору