Поставка спорядження від TASMANIAN TIGER | воєнторг Мілітарист

Поставка спорядження від TASMANIAN TIGER Бренд з логотипом TASMANIAN TIGER сьогодні являється відомим виробником спорядження і одягу для військових, спецпідрозділів і поліції. За багато років TASMANIAN TIGERзарекомендував себу в якості провідного поставника професійного спорядження і одягу у всьому світі.

TASMANIAN TIGER відмітсвся своїми багатоцільовими рюкзаками. Незалежно від того, розрахований рюкзак на одиночного бійця, виконуючого завдання впродовж декількох тижнів, на снайпера, на транспортування великої кількості речей, на надання першої допоги чи використання одноденних походів і штурмових виходів - у TASMANIAN TIGER є модель для будь якого випадку. Технічно грамотні системи підвіски, специільно розраховані на переноску важких вантажів (система Х1) або на щільне прилягання рюкзака до спини під час інтенсивного руху (система X Lite Vario) роблять рюкзаки TASMANIAN TIGER                
елітною продукцією. В розробці своєї продукції TASMANIAN TIGER користується розробками компанії TATONKA - власника торгової марки TASMANIAN TIGER, котора має переконливий послужний список випущених рюкзаків і розроблених систем підвіски і займається цим протягом декількох десятиріч, будучи одним з провідних поставників високоякісних рюкзаків на європейському outdoor ринку. TASMANIAN TIGER засновуються на цьому досвіді, а тому може запропунувати ергономічні продумані рюкзаки, котрі чудово сидять і забеспечують комфорт під час руху.

Разом з рюкзаками ви можете вибрати додаткове спорядження для тактичних операцій, поліцейських операцій або одягу для активного відпочинку на природі.

TT MAP CASE LARGE OLIVE



TT ID HOLDER OLIV



Назад до списку новин

Вгору