Грандіозний розпродаж Dobermans Aggressive | воєнторг Мілітарист

Грандіозний розпродаж Dobermans Aggressive В магазині грандіозний розпродаж Dobermans Aggressive. Розпродаж діє до 28.02.15.
Футболки по 150 грн.
Толстовки по 500 грн.
 Історія європейського бренду молодіжного одягу Dobermans Aggressive (DA) (в перекладі з англійської - «агрессивні добермани») веде свій початок з 1969 року. В той час деякий німець, що жив в США, вирішив заснувати фірму з виробництва одягу виключно для чоловіків, впевнених в собі, що ведуть активний образ життя і тих, що надають перевагу агресивному і дещо «недбалому» стилю в одязі.
 Чому бренд має таку назву, важко сказати. Можливо, спочатку виник слоган «Express your Agression» закликаючий висловлюватись через одяг свою агресію, але при цьому залишатися спокійним, а, можливо, назва Dobermans Aggressive підштовхнула виробників до такого заклику. Історія про це мовчить. Але реальність така, що загальне направлення даного бренду саме таке - спокій і агресія. Саме такими якостями володіють представник собачої породи «доберман», яких увіковічили в назві цієї ультрасучасної марки одягу, - спокійними при відсутності загрози з боку урбаністичного зовнішнього світу і ворожим при виникненні небезпеки.
 Ще одним достоїнством даної лінії являється те, що вся продукція виготовляється виключно в країна Євросоюзу. Основне виробництво зосереджене в Польщі, там же і знаходиться головний офіс Dobermans Aggressive Inc. Частково пошив ведеться в Туреччині. Ніяких країн Азії і Китаю. При цьому ціни на товар доволі демократичні.
 Практично весь асортимент одягу Dobermans Aggressive - куртки, сорочки, поло, шорти, штани, логосліви, футболки, толстовки виготовляться з 100% бавовни, що забезпечує максимум комфорту, зручності і здоров'я при носінні і експлуатації. Принти на одязі виконані якісними барвниками і по сучасним технологіям, тому розчарувань після першого, да і не тільки першого, прання не послідує.


Назад до списку новин

Вгору