Поставка від легендарного бренду Carinthia | воєнторг Мілітарист

Поставка від легендарного бренду Carinthia   За свою пів сторічну історію австрійська компанія Carinthia стала одним з провідних розробників і поставників одягу і спальних мішків на цивільний і військовий ринок, і проводить дослідження з розробки синтетичних теплоізолюючих матеріалів. Технології, що використовуються при виготовленні продукції, відповідають вимогам будь якої экспедиції, що відправляється в будь яку точку світу.             
Carinthia досягла репутації виробника якісної і надійної продукції і займає одне з провідних положень на ринку європейських виробників в військовій області.             
Основними споживачами одягу Carinthia являються горні єгері, що несуть службу в Альпах, а також спеціальні підрозділи скандинавських країн (Швеція, Норвегія, Фінляндія) і їх прикордонні загони, що несуть службу за Полярним Колом.             
Головним компонентом усієї продукції Carinthia являються утеплювачі з розробленого компанією волокна G-Loft, перевершуючаго по теплоізолюючим властивостям всі відомі матеріали, вироляємого в штаб-квартирі Carinthia в місті Seeboden. Завдяки біокомпонентній структурі і молекулярній пам'яті, волокно утворює тонку трубчатую спіральну структуру, що міститьповітря. Воно володіє малою вагою, здібністю відновлювати об'єм після стиснення і не вбирати вологу. Високі можливості матеріалу були багатократно підтверджені незалужними тестуваннями по теплоізолюючим властивостям. Екіпіровка від бренду Carinthia забеспечує Вам максимальний комфорт при мінімальній вазі.

З асортиментом легендарного бренду Ви можете ознайомитися в розділі Carinthia

Назад до списку новин

Вгору