Поставка від бренду CONDOR | воєнторг Мілітарист

Поставка від бренду CONDOR Компанія Condor стала відомою в США в 2006 році. Саме тоді тогда невелике об'єднання людей стало сумісно з іншими компаніями впершу розробляти і виробляти перші зразки оригінального тактичного спорядження.            
Всього через 1 ік, а саме в 2007-му, продукція від Condor вперше з'явилася в таких країнах як: Германія, Франція, Італія, Великобританія, Японія і багато інших.            
Цього ж року компанія стала офіційним дилером компанії Сrye Precision, і стала використовувати оригінальні матеріали кольору Multicam.            
Всі вироби компанії Condor розроблятися в США, більш за те деяка продукція виробляється також в США, але основна частина шьється в Китаї під постійним контролем співробітників Condor. Завдяки аутсортингу, вироби від Condor мають демократичную ціну у порівнянні з конкурентами і ні в якому разі не проиграють по якості виробляємої продукції.           
З 2010 року, окрім тактичного і військового спорядження, Condor приступив до розробки і виробництву тактичнії лінії одягу і аксесуарів.            
Продукція цієї компанії шанована і затребувана не тільки військовими і представниками правоохоронних органів, але і мисливцями, рибалками, туристами і просто людьми, що надають перевагу активним видам відпочинку. Також по достоїнству оцінили переваги цієї торгової марки тисячі гравців Airsoft по всьому світу.


CONDOR 4" MOD STRAPS (4 PСS) TAN


Назад до списку новин

Вгору