Нова поставка від бренду MILTEC | воєнторг Мілітарист

Нова поставка від бренду MILTEC

 Стиль мілітарі в наші дні завоював популярність у багатьох покупців завдяки якісному, міцному, багатовункціональному одягу, що прийшла в маси з військових кіл. Серед багатьох сучасних торгових фірм, що випускають камуфляжний одяг, слід виділити бренд Mil-tec. Німецька компанія Mil-tec заснована в 1971 році в м. Роттенбург. Компанія спеціалізується на пошиві і продажу військової форми для німецької армії. Mil-tec відома як лідер з виробництва і збуту ультра-сучасного одягу в стилі мілітарі. Одяг і взуття найвищої якості стилизовані під уніформу всяляких родів військ армій Європи різних історичних періодів і армій, існуючих і зараз.

Компанія Mil-tec також займається виготовленням одягу і взуття, туристичної амунічії і необхідних товарів для кемпінгу, рибалки і полювання.

Бренд Mil-tec випускає продукцію різного ассортименту, що постійно розширяється, поповнюючись новинками. Основні види одягу і аксесуарів, що виготовляються фіромою, відрізняються різною цілевою і функціональною направленністю.

МІЛТЕК ЧЕРЕВИКИ ТАКТИЧНІ З БЛИСКАВКОЮ ХАКІ


МІЛТЕК ЧЕРЕВИКИ ТАКТИЧНІ З БЛИСКАВКОЮ ЧОРНІ


МІЛТЕК СТРІЧКА САМОКЛЕЮЧАСЯ МАСКУВАЛЬНА 5СМ/4,5М КОЙОТ


МІЛТЕК СТРІЧКА САМОКЛЕЮЧАСЯ МАСКУВАЛЬНА 5СМ/4,5М ОЛИВА


МІЛТЕК НІЖ СКЛАДНИЙ M9 ЧОРНИЙ


МІЛТЕК ШВЕД. ЧАШКА СКЛАДНА 200МЛ ХАКІ


МІЛТЕК США РЮКЗАК ШТУРМОВИЙ ВЕЛИКИЙ LASER CUT ОЛИВА


МІЛТЕК США РЮКЗАК ШТУРМОВИЙ МАЛИЙ LASER CUT COYOTE


МІЛТЕК США РЮКЗАК ШТУРМОВИЙ МАЛИЙ LASER CUT MULTICAM




Назад до списку новин

Вгору