Нова поставка від бренду MILTEC | воєнторг Мілітарист

Нова поставка від бренду MILTEC

 Стиль мілітарі в наші дні завоював популярність у багатьох покупців завдяки якісному, міцному, багатовункціональному одягу, що прийшла в маси з військових кіл. Серед багатьох сучасних торгових фірм, що випускають камуфляжний одяг, слід виділити бренд Mil-tec. Німецька компанія Mil-tec заснована в 1971 році в м. Роттенбург. Компанія спеціалізується на пошиві і продажу військової форми для німецької армії. Mil-tec відома як лідер з виробництва і збуту ультра-сучасного одягу в стилі мілітарі. Одяг і взуття найвищої якості стилизовані під уніформу всяляких родів військ армій Європи різних історичних періодів і армій, існуючих і зараз.

Компанія Mil-tec також займається виготовленням одягу і взуття, туристичної амунічії і необхідних товарів для кемпінгу, рибалки і полювання.

Бренд Mil-tec випускає продукцію різного ассортименту, що постійно розширяється, поповнюючись новинками. Основні види одягу і аксесуарів, що виготовляються фіромою, відрізняються різною цілевою і функціональною направленністю.


МІЛТЕК НІЖ ФІНСЬКИЙ 24 СМ З ПІХВАМИ



Назад до списку новин

Вгору