Нова поставка від TACGEAR-14 | воєнторг Мілітарист

 Німецька компанія Tacgear з'явилася в 2003-му році, і доволі швидко стала користуватися популярністю серед німецьких військових і співробітників силових структур. Основними перевагами продукції цієї компанії стали якість, інноваційний дизайн і демократична цінова політика. Окрім того співробітники компанії від час розробки і виробництва ретельно вивчають всі побажання і вподобання своїх споживачів, а в якості останніх часто виступають оператори спецпідрозділів різноманітних структур збройних сил і сил правопорядку не тільки Германії, але і багатьох інших європейських країн.
Можна з впевненістю сказати, що запорукою якості товарів від Tacgear являеться досвід еліти армії і поліції, що втілився у вигляді порад і побажань при виробництві цієї самої продукції.
Розвиток ринку спеціального спорядження відбувається доволі швидко і компанія Tacgear не відстає від сучасних тенденцій, а в більшому і випереджає їх. Ціллю компанії являється забезпечити фахівців виключно професійним спорядженням. Окрім спорядження власного виробництва, компанія також займається реалізацією старого доброго армійського спорядження.

Назад до списку новин

Вгору