Поставка від бренду CONDOR | воєнторг Мілітарист

Поставка від бренду CONDOR Компанія Condor стала відомою в США в 2006 році. Саме тоді тогда невелике об'єднання людей стало сумісно з іншими компаніями впершу розробляти і виробляти перші зразки оригінального тактичного спорядження.            
Всього через 1 ік, а саме в 2007-му, продукція від Condor вперше з'явилася в таких країнах як: Германія, Франція, Італія, Великобританія, Японія і багато інших.            
Цього ж року компанія стала офіційним дилером компанії Сrye Precision, і стала використовувати оригінальні матеріали кольору Multicam.            
Всі вироби компанії Condor розроблятися в США, більш за те деяка продукція виробляється також в США, але основна частина шьється в Китаї під постійним контролем співробітників Condor. Завдяки аутсортингу, вироби від Condor мають демократичную ціну у порівнянні з конкурентами і ні в якому разі не проиграють по якості виробляємої продукції.           
З 2010 року, окрім тактичного і військового спорядження, Condor приступив до розробки і виробництву тактичнії лінії одягу і аксесуарів.            
Продукція цієї компанії шанована і затребувана не тільки військовими і представниками правоохоронних органів, але і мисливцями, рибалками, туристами і просто людьми, що надають перевагу активним видам відпочинку. Також по достоїнству оцінили переваги цієї торгової марки тисячі гравців Airsoft по всьому світу.


Представляємо Вам частину новинок:


CONDOR TACTICIAN GLOVE-MULTICAM

CONDOR TACTICIAN GLOVE-TAN

CONDOR LCS OPS CHEST RIG

Condor-Outdoor-Ops-Chest-Rig-LCS-photo-3.jpg

CONDOR GT COBRA BELT

CONDOR HT HOLSTER

CONDOR COBRA GUN BELT



Назад до списку новин

Вгору