НОВА ПОСТАВКА TRUE UTILITY | воєнторг Мілітарист

НОВА ПОСТАВКА TRUE UTILITY True Utility представляє собою повноцінну і, в той же час, постійно оновлюєму коллекцію кишенбкових мультиінструментів, брелків, аксессуарів, ножів, ліхтарів і ліхтариків. Це саме ті предмети, що необхідні всім і кожному. Оригінальний дизайн, застосованний до звичним предметам, найчастіше дає неочікуванні результати.        

Мультитули, турбо-запальнички, незвичайні брелоки і авто сувеніри – все це виконано з великою увагою до якості деталей і дизайну.        

Особливої уваги заслуговують ліхтарі. Водонепроникні ліхтарі – це безвідказність і економічність, це професійна якість за розумну ціну. Окремих слів заслуговує матеріал, з котрого вони зроблені – це високоміцний авіаційный алюміній. True Utility, на відміну від багатьох інших виробниів, вкладається в якість.        

Також рекомендуємо ножі True Utility. Вони виготовлені з нержавіючої сталі марки 422. Ергономічний дизайн ножів розробки таким чином, щоб їх можливо було розкладати і складати однією рукою. Всі ножі останщені фіксатором, що робить їх використання безпечним для власника.        

В кожній кишені знайдеться місце для брелоків True Utility. З цим стильними інноваційоними аксессуарами ви будете готові до будьякої ситуації.





TRUE UTILITY РУЧНИЙ ІНСТРУМЕНТ CLIPTOOL

b9389d88c58c2cae4547ba55dab7d844.jpg

TRUE UTILITY НІЖ СКЛАДНИЙ SMARTKNIFE

images.jpg

TRUE UTILITY БРЕЛОК SCARAB

scrab.png

Назад до списку новин

Вгору