Новинки від легендарного бренду GERBER | воєнторг Мілітарист

Новинки від легендарного бренду GERBER  Gerber™ — один з найбільших світових виробників, який спеціалізується на випуску новжів, мультитулів і інструментів походного спорядження. І тепер Gerber™ представляє свою продукцію на українському ринку.
 Ассортимент Gerber™ представлений практично всім, що можливо віднести до категорії outdoor gear. У списку товарів компанії Gerber™ можна підібрати виріб, оптимальний для вирішення практично будь якої задачі:
ножі і мультитули, розроблені спеціально для мандрівників і тих, хто любить проводити час на природі;
для мисливців і рибалок;
ножі і екипірування для різноманітних типів військ, а також пожежних служб і рятівників.
Survival Series — розроблена співмісно з головним скаутом Великобританії Bear Grylls.          
Эдвард Майкл «Беар Гріллс» (Edward Michael «Bear Grylls») британський мандрівни, офіцер спецназа SAS, письменник і телеведучий. 26 травня 1998 року Гріллс потрапив до Книги рекордів Гіннеса як самий молодий британець що взійшов на Еверест.          
В 2009 році Беар очолив «Ассоціацію Скаутів» (The Scout Association), поєднуючу більше 28 млн человік по всьому світу.
В 2011 році компанія Gerber Legendary Blades сумісно з головним скаутом Великобританії Bear Grylls, розробляє і випускє нову серію продукції Survival Series. Ця серія призначена для виживання людини в екстремальних умовах, коли перед ним стоїть питання життя і смерті, і щоб вижити, необхідно діяти швидко, не допускаючи помилок. Survival Series співміщає у собі якість виробництва Gerber™, багаторічний досвід скаута і експерта по виживанню Bear Grylls. В серії представлені клинки і складні ножі Bear Grylls, мультитули скаута, вогниво Fire Starter, а також набори для виживання укомплектовані необхідним приладдям в непромокаємих сумках. Вся продукція Gerber Survival Series має курівництва і необхідні інструкції від експерта по виживанню Bear Grylls.          
 Компанія Gerber™ на ножовому ринку зайняла високу і стабільну позицію завдяки висококласним мастерам з багаторічним і унікальним досвідом в обробці метала для створення надійних ножів.

GERBER МІНІ-НІЖ GDC ZIP BLADE


GERBER НІЖ PRODIGY FIXED BLADE TANTO SE



Назад до списку новин

Вгору