Новинки від легендарного бренду GERBER | воєнторг Мілітарист

Новинки від легендарного бренду GERBER  Gerber™ — один з найбільших світових виробників, який спеціалізується на випуску новжів, мультитулів і інструментів походного спорядження. І тепер Gerber™ представляє свою продукцію на українському ринку.
 Ассортимент Gerber™ представлений практично всім, що можливо віднести до категорії outdoor gear. У списку товарів компанії Gerber™ можна підібрати виріб, оптимальний для вирішення практично будь якої задачі:
ножі і мультитули, розроблені спеціально для мандрівників і тих, хто любить проводити час на природі;
для мисливців і рибалок;
ножі і екипірування для різноманітних типів військ, а також пожежних служб і рятівників.
Survival Series — розроблена співмісно з головним скаутом Великобританії Bear Grylls.          
Эдвард Майкл «Беар Гріллс» (Edward Michael «Bear Grylls») британський мандрівни, офіцер спецназа SAS, письменник і телеведучий. 26 травня 1998 року Гріллс потрапив до Книги рекордів Гіннеса як самий молодий британець що взійшов на Еверест.          
В 2009 році Беар очолив «Ассоціацію Скаутів» (The Scout Association), поєднуючу більше 28 млн человік по всьому світу.
В 2011 році компанія Gerber Legendary Blades сумісно з головним скаутом Великобританії Bear Grylls, розробляє і випускє нову серію продукції Survival Series. Ця серія призначена для виживання людини в екстремальних умовах, коли перед ним стоїть питання життя і смерті, і щоб вижити, необхідно діяти швидко, не допускаючи помилок. Survival Series співміщає у собі якість виробництва Gerber™, багаторічний досвід скаута і експерта по виживанню Bear Grylls. В серії представлені клинки і складні ножі Bear Grylls, мультитули скаута, вогниво Fire Starter, а також набори для виживання укомплектовані необхідним приладдям в непромокаємих сумках. Вся продукція Gerber Survival Series має курівництва і необхідні інструкції від експерта по виживанню Bear Grylls.          
 Компанія Gerber™ на ножовому ринку зайняла високу і стабільну позицію завдяки висококласним мастерам з багаторічним і унікальним досвідом в обробці метала для створення надійних ножів.

GERBER СОКИРА DOWNRANGE TOMAHAWK


GERBER КРЕСАЛО COMPACT FIRE STARTER


GERBER НІЖ HINDERER CLS


GERBER НІЖ GATOR СЕРРЕЙТОРНЕ ЛЕЗО


GERBER НІЖ GATOR


GERBER НІЖ FREESCAPE FOLDING SHEATH KNIFE


GERBER НІЖ CONTRAST DP FE



Назад до списку новин

Вгору