Новий бренд у магазині DANNER | воєнторг Мілітарист

Новий бренд в асортименті ТМ "Мілітарист" - американська взуттєва компанія Danner.

Заснована в 1932 році Чарльзом Даннером (Charles Danner) в Портленді, штат Орегон, компанія до сих пір притримується високих стандартів якості, встановлених її творцем. Засновник компанії особисто відбирав якісні матеріали, нитки і фурнітуру, і завжди на чільне місце ставив не тільки якість матеріалів, але і якість зборки, добиваючись того, щоб промислово зібране взуття не поступалося взуттю індивідуального пошиву.

Нехай це нелегко зробити зараз, адже з моменту, коли перша партія черевиків від Danner побачила світ до сьогоднішніх днів пройшло більш 80 років інтенсивного розвитку швейної промисловості, спеціалісти компанії намашаються тримати марку і зберігати відмінну якість своєї продукції.

В цьому їм дпомагає не тільки ретельно відібрані матеріала, фурнітура і натки, але і я кісно налагоджена швейна техніка, кваліфіковані робітники і контролья якості по самим високим стандартам. Саме комплекс цих мір допоміг продукції Danner стати популярною і завоювати довіру клієнтів.

Сьогодні Danner виробляє декілька лінійок взуття: це і мисливські черевики і туристичні, це взуття для військових і поліції, а також - робочі черевики і взуття стилю "кежуал" для щоденної міської носки.

Сьогодні "Мілітарист" представляє декілька моделей з "мілітарі" лінійки взуття Danner.

Примітно, щоо деякі моделі "мілітарі" черевикиів від Danner відповідають положенню AR 670-1 про уставний зовнійшній вигляд і уніформу солдат амії США.

Ще один цікавий факт - в фільмі "Wild" головна героїня здійснює свою подорож саме в черевиках Danner.

DANNER БОТИНКИ TANICUS 8" WATERPROOF MOJAVE


DANNER ЧЕРЕВИКИ TANICUS 8" TAN


DANNER ЧЕРЕВИКИ TANICUS 8" MOJAVE


DANNER ЧЕРЕВИКИ DESERT TFX G3 8" TAN



Назад до списку новин

Вгору