Нова поставка від Tacgear | воєнторг Мілітарист

 Німецька компанія Tacgear з'явилася в 2003-му році, і доволі швидко стала користуватися популярністю серед німецьких військових і співробітників силових структур. Основними перевагами продукції цієї компанії стали якість, інноваційний дизайн і демократична цінова політика. Окрім того співробітники компанії від час розробки і виробництва ретельно вивчають всі побажання і вподобання своїх споживачів, а в якості останніх часто виступають оператори спецпідрозділів різноманітних структур збройних сил і сил правопорядку не тільки Германії, але і багатьох інших європейських країн.
Можна з впевненістю сказати, що запорукою якості товарів від Tacgear являеться досвід еліти армії і поліції, що втілився у вигляді порад і побажань при виробництві цієї самої продукції.
Розвиток ринку спеціального спорядження відбувається доволі швидко і компанія Tacgear не відстає від сучасних тенденцій, а в більшому і випереджає їх. Ціллю компанії являється забезпечити фахівців виключно професійним спорядженням. Окрім спорядження власного виробництва, компанія також займається реалізацією старого доброго армійського спорядження.

РЕМІНЬ SECURITY 120 СМ ОЛИВА


РЕМІНЬ SECURITY 120 СМ ХАКІ


РЕМІНЬ SECURITY 120 СМ ЧОРНИЙ



Назад до списку новин

Вгору