Поставка від бренду 5.11 Tactical | воєнторг Мілітарист

Поставка від бренду 5.11 Tactical 5.11 Tactical® являється одним з світових лідерів з виробництва тактичного одягу і спорядження. Спорядження цього бренду використовують агенти ФБР, приватні військові компанії, тілоохоранці, поліцейські і військові, а також звичайні люди що ведуть активний образ життя.

Досягати неможливого і в слідуючий післе тріумфу момент ставить перед собою чергову ціль – це потребує особливого підходу до життя. «5.11» - це не просто тактичний одяг, це бренд з натхненній філософією. В скелелазанні існує градація важкості. Вона включає в себе рівні від 5.0 – легко, до 5.10 – дуже важко. Марка 5.11 «Tactical Series» взяла свою назву саме їх термінології скелелазання. 5.11 означає діяльність, виконання якої знаходиться на грані фізичних можливостей людини. 5.11 – це зона, де відбувається наш розвиток як особистості. Крок за кроком ми йдемо до неможливої цілі, і, досягнувши її, переводимо дух і починаємо планувати наступну пригоду. Життя на грані можливого – ось що таке 5.11.                       

В магазин надійшла нова партія товару від фірми 5.11 Tactical. Поповнено багато раніше розпроданих позицій і завезені новинки -    


5.11 КУРТКА ТАКТИЧЕСКАЯ ДЛЯ ШТОРМОВОЙ ПОГОДЫ CHARCOAL


5.11 КУРТКА ТАКТИЧНА ФЛИСОВАЯ ZIP SWEATER GUN POWDER


5.11 TACTICAL CHAMELEON SOFTSHELL JACKET FLAT DARK EARTH


5.11 TACTICAL CHAMELEON SOFTSHELL JACKET MOSS


5.11 ЧОХОЛ ЗБРОЙОВИЙ VTAC MK II DOUBLE RIFLE CASE 42" SANDSTONE


5.11 ЧОХОЛ ЗБРОЙОВИЙ SHOCK RIFLE CASE 36" DOUBLE TAP


SHARE

Назад до списку новин

Вгору