Поставка від бренду 5.11 Tactical | воєнторг Мілітарист

Поставка від бренду 5.11 Tactical 5.11 Tactical® являється одним з світових лідерів з виробництва тактичного одягу і спорядження. Спорядження цього бренду використовують агенти ФБР, приватні військові компанії, тілоохоранці, поліцейські і військові, а також звичайні люди що ведуть активний образ життя.

Досягати неможливого і в слідуючий післе тріумфу момент ставить перед собою чергову ціль – це потребує особливого підходу до життя. «5.11» - це не просто тактичний одяг, це бренд з натхненній філософією. В скелелазанні існує градація важкості. Вона включає в себе рівні від 5.0 – легко, до 5.10 – дуже важко. Марка 5.11 «Tactical Series» взяла свою назву саме їх термінології скелелазання. 5.11 означає діяльність, виконання якої знаходиться на грані фізичних можливостей людини. 5.11 – це зона, де відбувається наш розвиток як особистості. Крок за кроком ми йдемо до неможливої цілі, і, досягнувши її, переводимо дух і починаємо планувати наступну пригоду. Життя на грані можливого – ось що таке 5.11.                       

В магазин надійшла нова партія товару від фірми 5.11 Tactical. Поповнено багато раніше розпроданих позицій і завезені новинки -    


5.11 БРЮКИ APEX PANTS BLACK



5.11 БРЮКИ APEX PANTS DARK NAVY



5.11 БРЮКИ APEX PANTS BATTLE BROWN



Назад до списку новин

Вгору