Поставка від бренду KOVEA | воєнторг Мілітарист

Поставка від бренду KOVEA

Kovea Company LTD – це південно-корейський бренд, головною спецІалізацІєю котрого, з моменту відкриття у 1982 році, було виробництво високоякісного газового обладнання для туризму.(газові пальники), альпінІзму, кемпінгу і відпочинку на природі, наприклад газові плити і газові грилі, а такок комплектуючих. рік за роком технрології Kovea вдосоконолювалися, грамотно підібраний персонал докладав колосальних зусиль для розвитку і зміцнення позицій бренду на внутрішньому ринку, завдяки чому продукти Kovea стали улюбленими і признані кінцевим споживачем в Кореї як одні з самих популярних і якісних продуктів для відпочинку. Пізніше, накопичені запаси потужностей дозволили виробляти не тільки газове обладнання, але і значно розширити лінійку бренду товарами для відпочинку загального призначення такими як газові обігрівачі і газові різаки. Сміливо можна заявити, що подібним асортиментом не володіє жодна компанія в світі, що займається виробництвом газового обладнання.                  

Довгий час Kovea працювала виключно на внутрішній ринок, котрий в порівнянні з нашим - просто величесзний! Але запаси потужностней і накопиченний досвід після 20 років дозволили Kovea вийти на мІжнародний ринок. Ринки Японії, Китаю, Австралії, США, Россії, Гонконга, Германії, України і ряду інших країн стали активно насичуватися продукцією Kovea. Не дивлячись на достатньо широку лінійку асортименту Kovea, окремі види продукції не доступні на зовнішніх ринках і випускаються виключно для внутрішньго користування.                  

Основним критерієм виходу на зовнішній ринок став показник якості продукції – технологи Kovea гостро відчували недостачу саме якісної, надійної продукції на outdoor-ринках. Саме тому, всі сили компанії були спрямовані на розвиток найвищогї якості, которій можливо довіряти в будб якому кутку планети. Таке завзяте прагненя до вищих показників якості дозволило Kovea здобути багато міжнародних сертифікатів якості, у том числі і європейські. 


З асортиментом даного бренду Ви можете ознайомитися у роділі Kovea


ГАЗОВИЙ РІЗАК ROCKET TORCH

БЕНЗИНОВИЙ ПАЛЬНИК BOOSTER CALM


БАЛОН ГАЗОВИЙ 220 Г


Назад до списку новин

Вгору