ПОСТАВКА ВІД БРЕНДУ NIKWAX | воєнторг Мілітарист

ПОСТАВКА ВІД БРЕНДУ NIKWAX

Компанія Nikwax випускає повний спектр водовідштовхуючих і інших зхисних засобів для взуття та одягу з 1983 року. Продукція компанії не тільки дуже эфективна, але також безпечна для довколишнього середовища.

Компанія носить ім'я свого засновника Ніка Брауна, котрий щорічно займався трекінгом в Шотландії, але не знаходив відповідних захисних засобів для взуття та одягу, які без захисту швидко промокали у вологому кліматі. Нік Браун винайшов власний непромокаючий віск будучи 22-річним хлопцем. Першу комерційну партію продукції для взуття він виготовив у своїй лондогській квартирі.

Як не дивнл, але в основі всіх водовідштовхувальних засобів Nikwax міститься вода. Таким чином, їми можна обробляти навіть мокрий одяг і обладнання, яке, хоч і не моментально, але посилює свої водовіштовхувальні властивості.

Крім того, компанія «Ніквакс» випускає миючі засоби, що не містять активних речовин, которі наносять значні пошкодження усім водовіштовхувальним пропиткам матеріалів, що застосовуюсть для виготовлення туристичного одягу та взуття (DWR - Durable Water Repellent). Використання продуктів для прання Nikwax Tech Wash дозволяє уникнути цих пошкоджень.

З асортиментом даного бренду Ви можете ознайомитися у розділі Nikwax




NIKWAX FABRIC & LEATHER PROOF 125ML

NIKWAX FOOTWEAR CLEANING GEL


Назад до списку новин

Вгору