Поставка від бренду North American Rescue | воєнторг Мілітарист

Поставка від бренду North American Rescue Black Talon Gloves від North American Rescue — тактичні оглядові рукавички, призначені для огляду і надання першої допомоги постраждалим. Тактичні медичні рукавички Black Talon® Ultimate Nitrile на відміну від стандартних латексних рукавичок, виготовлені з 100% нітрилу – матеріалу, котрий являється гіпоалергенним і максимально міцним, що дає додаткову гарантію захисту рук від попадання інфекцій при контакті з чужою кров'ю і забеспечує відмінну тактильну чуттєвість. Манжета у рукавичок довше і міцніше, чим у звичайних оглядових. Особливу увагу при виробництві приділено таким деталям, що забеспечать комфортну і безпечну роботу в рукавичках Black Talon® Ultimate Nitrile – пальці рукавичок текстуровані, долоні ущільнені для довговічності і надійності. Їх унікальний чорний колір робить їх ідеальним вибором для тактичних операцій.







NAR РУКАВИЧКИ НИТРИЛОВІ BLACK TALON






 Рукавички медичні нитрилові Bear Claw® Ultimate Nitrile від North American Rescue.Медині рукавички - не просто атрибут сучасної клініки. Це єдина можливість працювати, не підвергаючи ризику а ні паціентів, а ні себу. Нітрилові подовжені рукавички устатковані валиком, щоб щільніше триматися на руці. Дуже міцні і еластичні, стійкі до розчинників, без тальку і силикону. Текстуровані на кінчиках пальців.

NAR РУКАВИЧКИ НИТРИЛОВІ BEAR CLAW






Недивлячись на відносну складність конструкції, принцип роботи джгута Combat Application Tourniquet (C-A-T) достатньо простий, і нагадує традійну закрутку, що використовується при кровочтечах. Після регулювання джгута по об'єму і його блокування (за допомогою пряжки-двощелівки і самоклеючоюся пов'язки) в дію приводиться внутрішня стропа, діаметр которої зменшується при обертанні оборотного стрижня. Після того як стягування внутрішньої стропи зупиняє кровотечу, оборотний стрижень фіксується за допомогою зацепа. Зацепи додатково обладнані невеликим відризом липучки білого кольору з поміткою «TIME», на котрому можна залишити відмітку про час накладання джгута. Окрім зацепів, оборотний стрижень можна зафіксувати залишком довжини самого джгута. 


COMBAT APPLICATION TOURNIQUET


Назад до списку новин

Вгору