Поставка від бренду SUREFIRE | воєнторг Мілітарист

Поставка від бренду SUREFIRE

Історія компанії SureFire WeaponLight® бере свій початок в 1969 році, коли Джон Метьюз (John Matthews) заснував компанію Newport Corporation, котора займалась виробництвом лазерних засобів для промислових завдань. Дуже скоро, компанія зайняла провідну позицію на ринку лазерних технологій.

Улюбленим хоббі Джона було полювання. Вже тоді він задався питанням: “А чи можно сумістити стрілецьку зброю і лазерні технології воєдино?”. В 1979 Джон дає відповідь на це питання, випускаючи лазерний цілевказівник для зброї.

Першим продуктом став лазерний цілевказівник для пістолета Colt Trooper. Потім пішли цілевказівники для карабіну Ruger Mini-14, а в 1984 році в компанію Newport Corporation поступив дзвінок з органа міцевої поліції.   
Йшли роки. Мінялись умови і люди. Правоохоронцям став потрібен ліхтар, которий був би суміщений з зброєю, а саме те, що зараз прийнято називати тактичним ліхтарем.

Так народилась компанія SureFire WeaponLight®. Компанія, котра змінила саме розуміння слова “ліхтар”, ввівши в індустрію виробництва ліхтарів цілий підклас, ім'я котрому - тактичні ліхтарі.

Від міні-ліхтарей, до прожекторів – ім'я компанії SureFire WeaponLight® стало синонімом найвищої якості в області виготовлення ліхтарів як для потреб армії і поліції, так і для любителей активного відпочинку і просто для тих, кому під рукою завжди потрібен ліхтар, котрий не підвів би в будь-яких умовах.

Зараз, багато компаній намагаються наслідувати SureFire WeaponLight®. Моделі їх ліхтарів копіюють, і як по всьому світу, на ринку існує багато підробок тактичних ліхтарів SureFire WeaponLight®.

Компанія SureFire WeaponLight® має багато патентів і контрактів з армією США, правоохоронними органами і військовими по всьому світу.

Роблячи свою роботу протягом вже більше 30-ти років, компанія SureFire WeaponLight® знову і знову не перестає доводити, що чудові речі можуть бути ще краще.


SUREFIRE БЕРУШІ EP4 SONIC DEFENDERS PLUS

  

SUREFIRE БЕРУШІ EP5 SONIC DEFENDERS MAX

 

Назад до списку новин

Вгору