Поставка від бренду TRU-SPEC | воєнторг Мілітарист

Поставка від бренду TRU-SPEC Американська компанія «Tru-Spec» пишається своєю більш ніж піввіковою історією. Її власник компанія «Atlanco» (Atlanta Army-Navy Supply Company), що була засглвага в 1950 році і являється одним з провідних постачальників спорядження і уніформи для армії США. 

Під тривалим керівництвом сім'ї Zaglin (засновниками компанії) Atlanco досягла свого статусу - динамічно ровиваючугося, провідного лідера з виробництва різноманітних якісних товарів промислового призжначення. Бля багатьох тисяч поліцейських, пожежників, військовослужбовців - бренди Atlanco і Tru-Spec стали синонімами якості, надійності і інновацій. 

З 1996 роду «Atlanco» почала виробництво одягу для цивільних осіб з військовим характером. Так народилась марка Tru-Spec, відома сьогодні як один з самих якісних виробників одягу в стилі military. 

Tru-Spec - це військові кітелі і брюки BDU і ACU в різник кольорах, комбат-сорочки (котрі, доречі, вперше стала випускати компанія «Atlanco» під маркою «Tru-Spec»), куртки М-65 з підстібками, вологонепроникні парки і штани, термобілизну, футболки, кепки і панами, речмішки, а також підсумки різних типів. Особливою гордістю Tru-Spec являється патент на форму Multicam. Вся оригінальна форма Multicam, що використовується рядом спецпідрозділів США. Фірмою ATLANCO під брендом «TRU-SPEC» для американських військових виробляється високо технологічний одяг, котрий суміщає в собі безліч зручностей в ношенні за будь яких екстремальних погідних умов. 
Для цього використовуються прогресивні технології виготовлення і сучасні тканини, що «дихають» - «GORE-TEX» і «DINTEX». 
«GORE-TEX» і «DINTEX» (гідропорна мембрана) в основі гідропорних мембран знаходяться пори, за допомоги яких волога (піт) виділяється назовні, при цьому воду ззовні вони не пропускають. Спеціальна структура мембрани містить в 1 кв. см. більше 1.4 мільярда пор, котрі в 20.000 раз менше самої маленької каплі води. Це не дозволяє воді і волозі пройти скрізь матеріал. «GORE-TEX» і «DINTEX» один з найкращих дихаючих матеріалів, його пори в 700 разів більші молекули вологи тіла. Вода видаляється також через матеріал як випаровувалась би з поверхні шкіри, це значить тіло природно охолоджується зберігаючи одяг сухим. 
Має виключно високі характеристики по повітряпроникності і водонепроникності, довговічна незважаючи на носку чи прання. Для пошиву такого одягу використовується трьошарова тканина. 
Трьошарова тканина виглядає як тканина з дрібною сіткою сз вивороту. По суті справи - це тканина верху + мембрана + трикотажна сітка, склеєні в одну структуру по спеціальній технології- ламінування. Трикотажна сітка забеспечує захист мембрани, як від механічних ушкоджень, так і від засмічення. А що саме головне в трьошарових виробах, використання підкладки відпадає. В результаті маємо: мегалегку тканину + мобільність + невеликий об'єм і максимум функціональності. 
Водонепроникність визначається по тиску водяного стовпа, що певний час витримує тканина з нанесеною на ї поверхню мембраною, цей одяг витримує понад 8.000 міліметрів водяного стовпа і вважається непромокаємим. 
Також непромокаємість забезпечує спеціальна ізотермічна обробка швів спеціальною термоусадочною стрічкою, що в буквальному сенсі слова запаює шви упереджуючи проникнення крізь них вологи. 
Такий високотехнологічний одяг вже використовується не тільки військовими структурами по всьому світу, але і використовується людьми, котрі захоплюються полювання, рибалкою, туризмом, спортом, альпінізмом. Звісно зараз в епоху нових технологій, стрімко виросла кількість високотехнологічних матеріалів, але все одно в основі їх незмінно залишиться - «GORE-TEX» перевірений часом і залишиться надійним у використанні, і вірно прослужить ще довгий час.


TRU-SPEC КУРТКА H2O 3В1 24-7



Назад до списку новин

Вгору