Поставка від бренду TRUE UTILITY | воєнторг Мілітарист

Поставка від бренду TRUE UTILITY True Utility представляє собою повоцінну і, в той же час, постійно оновлюєму коллекцію кишенбкових мультиінструментів, брелків, аксессуарів, ножів, ліхтарів і ліхтариків. Це саме ті предмети, що необхідні всім і кожному. Оригінальний дизайн, застосованний до звичним предметам, найчастіше дає неочікуванні результати.        

Мультитули, турбо-запальнички, незвичайні брелоки і авто сувеніри – все це виконано з великою увагою до якості деталей і дизайну.        

Особливої уваги заслуговують ліхтарі. Водонепроникні ліхтарі – це безвідказність і економічність, це професійна якість за розумну ціну. Окремих слів заслуговує матеріал, з котрого вони зроблені – це високоміцний авіаційный алюміній. True Utility, на відміну від багатьох інших виробниів, вкладається в якість.        

Так же рекомендуємо ножі True Utility. Вони виготовлені з нержавіючої сталі марки 422. Ергономічний дизайн ножів розробки таким чином, щоб їх можливо було розкладати і складати однією рукою. Всі ножі останщені фіксатором, що робить їх використання безпечним для власника.        

В кожній кишені знайдеться місце для брелоків True Utility. З цим стильними інноваційоними аксессуарами ви будете готові до будьякої ситуації.


TRUE UTILITY БРЕЛОК-ЛІХТАРИК FLASHSTASH LED


TRUE UTILITY ЛІХТАРИК NANOLITE




Назад до списку новин

Вгору