Тактичне спорядження M-Tac (М-так)

img

Сортування

за популярністю
img

Фільтри

ціна, колір, бренд
img фільтрувати:

832 грн.

893 грн.

260 грн.

268 грн.

364 грн.

387 грн.

364 грн.

387 грн.

364 грн.

387 грн.

312 грн.

328 грн.

364 грн.

387 грн.

572 грн.

623 грн.

1 625 грн.

Тактичне спорядження являє собою частину екіпіровки, яка використовується військовими, правоохоронними органами, охоронними структурами, а також є невіддільною частиною обмундирування на військових, тактичних навчаннях. Воно від самого початку розробляється для забезпечення захисту бійця, його оперативної ефективності й, звісно ж, підвищення виживаності в екстремальних умовах. Кожен тип спорядження повинен виготовлятися з урахуванням суворих норм і вимог, що застосовуються до військового обмундирування, адже від нього безпосередньо залежить життя бійця.

Тактичне спорядження М-Так: максимальний рівень надійності, міцності та функціональності

Абсолютно будь-яка частина екіпіровки з цієї категорії має проходити низку суворих випробувань перед надходженням на серійне виробництво. Спорядження М-Так не тільки повністю відповідає всім необхідним характеристикам, а й здебільшого несе в собі більший запас міцності, ніж необхідно тими чи іншими нормами.

Ми випробовуємо свою продукцію за низкою ключових характеристик:

  1. Міцність і зносостійкість. Обов'язкові тести на розривне або інше необхідне навантаження на матеріали, з яких виготовлено конкретний виріб. Все спорядження, що потрапляє в продаж, гарантовано витримує сильний механічний вплив. Також проводяться обов'язкові випробування тканини для отримання оцінки її довговічності. Тертя, вплив абразивами тощо. Лише при досягненні задовільних показників матеріал надалі використовується при виготовленні спорядження.
  2. Перевірка на погодостійкість. Військове спорядження M-Tac тестують у холодних і спекотних умовах, за високого рівня вологості, випробовують тривале перебування в сухому навколишньому середовищі. Збереження своїх властивостей і функціоналу за абсолютно будь-якого клімату – це критично важливий параметр для тактичного спорядження. І наша продукція має чудові характеристики.
  3. Випробування функціональної частини. В обов'язковому порядку тестується зручність використання кишень, відсіків і кріплень. Проводиться перевірка їхньої міцності. Також перевіряється функціонування і надійність застібок (блискавок, кнопок, велкро тощо) в екстремальному експрес-режимі. Тактичне спорядження M-Tac не підведе за жодних обставин.
  4. Комфорт і ергономіка. Перевірка властивостей закладених у конкретний матеріал (повітропроникність, вологозахист та інше). Також відбувається оцінка комфорту використання того чи іншого виробу та його вплив на пересування бійця. Спорядження М-Так забезпечує максимальну свободу руху наскільки це можливо в конкретному типі екіпірування, а всі закладені властивості в матеріал повністю відповідають заявленим характеристикам.

Звичайно ж, усе без винятку захисне спорядження M-Tac (бронежилети, каски, балістичні вставки тощо) проходить балістичні випробування на відповідність стандартам ДСТУ та NIJ. Висока якість нашої продукції підтверджується не тільки вищезазначеними факторами, а й практичним використанням спорядження в бойових діях.

Купити військове спорядження M-Tac безпосередньо від виробника можна у військторзі Militarist

У нас можна придбати професійне спорядження за доступною ціною з таких категорій:

Оформлюючи замовлення у нас, ви можете бути впевнені в гарантовано високій якості товару та швидкого доставлення по всій території України. За необхідності наші менеджери дадуть відповіді на всі ваші запитання щодо конкретного спорядження і допоможуть підібрати необхідний товар, виходячи з ваших уподобань.

Вгору