Підсумки M-Tac (М-так)

img

Сортування

за популярністю
img

Фільтри

ціна, колір, бренд
img фільтрувати:

1 352 грн.

312 грн.

357 грн.

728 грн.

774 грн.

624 грн.

655 грн.

260 грн.

268 грн.

260 грн.

297 грн.

312 грн.

328 грн.

624 грн.

655 грн.

364 грн.

417 грн.

Життя в екстремальних польових умовах багато в чому залежить не тільки від наявності, а і якості екіпіровки. Підсумки в даному випадку виступають головним елементом для зберігання й перенесення речей. Професійне спорядження з цієї категорії від М-Так оснащене всім необхідним функціоналом і заточене під високі експлуатаційні навантаження.

Підсумки M-Tac: різновиди та особливості

Медичний підсумок M-Tac

Швидкість використання індивідуального комплекту першої допомоги (IFAK), а також його об'єм безпосередньо залежать від організації внутрішнього простору, розміру та способу носіння конкретного медичного підсумка. Вони бувають чотирьох типів:

  1. Горизонтальна орієнтація. Являють собою комплекс із двох частин: безпосередньо до спорядження кріпиться база, а вже в ній фіксується сама аптечка. Закріпити горизонтальний медичний підсумок можна в будь-якому зручному місці на екіпіровці завдяки продуманій конструкції та наявності необхідних кріплень. Оптимально використовувати для невеликих за обсягом IFAK.
  2. Вертикальна орієнтація. Більшість моделей із цієї категорії відкриваються зверху, а внутрішній простір може дозволити зручніше сегментувати медикаменти. Але розкрити весь потенціал вертикальних підсумків можливо не в усіх умовах, саме тому горизонтальні варіації хоч і часто не такі місткі, проте більш універсальні.
  3. City серія. Компактні розміри дають змогу розмістити цей підсумок у будь-якому з перерахованих вище варіантів або просто в кишені. Вони являють собою мініаптечку, в якій можна зберігати й переносити компактну групу медикаментів (ампули, пластирі тощо).
  4. Підсумки для турнікета. Їхнє головне завдання полягає в безперешкодному та швидкому доступі до джгута (турнікета). І вони з ним справляються на 100%.

Утилітарний підсумок М-Так

Використовується для зберігання й перенесення EDC-наборів. Як і у випадку з медичними варіаціями, такі підсумки мають кілька орієнтацій, а саме горизонтальну й вертикальну. Головна відмінність між моделями полягає в системі кріплення, яка буває двох типів:

Підсумки M-Tac для гранат

Цей тип спорядження не просто має забезпечувати швидкий доступ до боєприпасу, а й бути безшумним під час відкривання, а також унеможливлювати ймовірність випадання гранати під час активних пересувань. Підсумки на заклепці та велкро – непогані варіанти, але краще віддавати перевагу іншому фіксатору клапана. У більшості підсумків для гранат М-Так клапан закривається на фастекс, що на цей час є найкращим рішенням. Наявність MOLLE інтерфейсу дає змогу закріпити це екіпірування на будь-які сучасні модульні та розвантажувальні системи. Що стосується снарядів, то можна переносити всі поширені гранати (РГД-5, Ф-1, димові тощо).

Сухарні підсумки від бренду M-Tac

Серед інших різновидів виділяються значним об'ємом, адже являють собою невеликий рюкзак з одним центральним відділенням. Він слугує чудовим місцем для перенесення й зберігання запасного боєкомплекту, продуктів та інших речей. У просунутих моделях у центральному відсіку є додаткові кишеньки для зручної організації внутрішнього простору.

Сухарні підсумки М-Так максимально адаптовані під польові умови. Наявність MOLLE на зовнішній стороні дає змогу встановити додаткові підсумки, надійні клапани з регульованими стропами, можливість розміщення екіпіровки на РПС, розвантажувальному жилеті, зручне ручне перенесення тощо.

Підсумок М-Так для магазину штурмових гвинтівок

Модельний ряд охоплює всі основні типи цієї екіпіровки:

  1. Еластичні відкриті підсумки для магазинів АК/AR.
  2. Посилені відкриті підсумки для магазинів АК/AR.
  3. Закриті підсумки для магазину штурмових гвинтівок.
  4. Передня панель для плитоноски під обойми АК/AR.

Підсумки M-Tac для пістолетних магазинів

Цей різновид спорядження може використовуватися для зберігання й перенесення не тільки обойм, а й інших предметів: мультитул, бинт тощо. У нашому асортименті є одинарні, подвійні підсумки для стрілецької зброї відкритого типу або у вигляді модульної вставки.

Купити підсумок M-Tac безпосередньо від виробника можна на militarist.ua

Військторг Мілітарист пропонує придбати якісні професійні підсумки за доступною ціною. Оформляючи замовлення у нас, ви завжди можете розраховувати на безкоштовну висококваліфіковану консультацію, а також на допомогу у виборі спорядження та екіпіровки. Ми гарантуємо високу якість наших товарів і швидку доставку по всій території України.

Вгору