Новий бренду у магазині AWS | воєнторг Мілітарист

Новий бренду у магазині AWS

Торгова марка AWS (Adaptive Weapon Systems/Адаптивні Збройові Системи) поєднує в собі передові технологічні розробоки різлних виробників в області тюнингу стрілецької зброх направлених на його адаптацію. Концепція компанії заключається в пошуку і створенні нових розробок і рішень направлених на адаптування зброї під вимоги і антропометричні данні конкретного стрільця для виконанняя тактичних, практичних і спортивних завдань.

Фахівці компанії знаходять найкраще з запропонованого на світовому ринку - перевіряють, допрацьовують і тільки після проведення випробувань і тестів пропонують Вам. В тестах задіяні стрільці світового рівня спорту, бійці спецпідрозділів і інструктори з досвідом участі в зонах військових конфліктів і бойових дій.
Ціли і завданя у компанії різні: спорт, полювання, практична стрільба, підготовка тактико-оборонного характеру або для бійців діючих бйових підрозділів, головне, що їх поєднує це прагнення отримати від роботи з зброєю комфорт, можливість злитися з своєю зброєю в одне ціле для виконання поставленого завдання.
В робочій групі AWS (Adaptive Weapon Systems/Адаптивні Збройові Системи) - найкращі стрільці України з світовим рейтингом серед Практичних і Високоточних стрілецьких дисциплін.

З асортиментом бренду Ви можете ознайомитися в розділі AWS



Назад до списку новин

Вгору