Поставка від бренду OVERBOARD | воєнторг Мілітарист

Поставка від бренду OVERBOARD

OverBoard - британський бренд, що займається виробництвом герметичних, водонепроникних і захищених від пилу і бруду чохлів, рюкзаків, сумок і спорядження.

Коріння історії OverBoard йдуть на невеликий острів Піпі, що знаходиться біля берегів Тайланду, де два ентузіаста, Ден і Джоел, вперше побачили невелийи яскравий гермомішок. Як зізнаються засновники бренду, цей мішок змінив їх життя, а в наслідку спас багато гаджетів…

Ідея запуску власної лінії продукції прийшла коли протягом наступних декількох місяців постійно сипались питання друзів і колег з серії "де можна роздобути такий же". В результаті, перший товар з серії було розраблено і запущено у виробництво ще до того як зійшла тропічна засмага.

Тепер же широкий спектр продукції OverBoard представлений в різноманітних формах, розмірах і кольорах. Сумки і чохли OverBoard забеспечують захист ваших цінних речей, девайсів, електроніки і снпорядження від води, піску, пилу і бруду. Ви можете користуватись будь яким девайсом, не виймаючи його з чохла!

Чохли і сумки OverBoard незамінні для туристичного походу, каякингу, кайтсьорфінгу, рафтингу, вітрильного спорту і під час відпочинку на пляжі. З продукцією OverBoard ви не будете хвилюватися за вашу електроніку і не доведеться залишати улюблений девайс вдома. 



ВЕЛИКИЙ ВОДОНЕПРОНИКНИЙ ПАКЕТ ДЛЯ ЕЛЕКТРОНІКИ АБО ДОКУМЕНТІВ




Назад до списку новин

Вгору